YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Het netwerk van freelancers

ingrid-fotografe

Ingrid fotografeert vanaf haar 16e en is na de kunstacademie in Den Haag begonnen als journalistiek fotograaf. Na 10 jaar voor kranten te hebben gewerkt bestaan de opdrachtgevers nu vooral uit bedrijven, communicatiebureau's en magazines.

Ingrid

Fotografe
leonie-vormgever

-

Leonie

Grafisch vormgever
iv-marketing-1

Ilse is een creatieve marketing-communicatie specialist met passie voor online. Ze helpt bedrijven met hun strategie, positionering en cross-mediale projecten met focus op contentmarketing en social media. Een duizendpoot met vlotte pen.

Ilse

Marketingspecialist
pim-de-kloet-1

Pim maakt met zijn onderneming Pimterest jou vindbaar in zoekmachines Google, Bing en meer. Google Adwords kent geen geheimen! Iedereen kan gevonden worden op het internet en dat realiseert hij zich.

Pim

Online marketing specialist
Solange-Social-Pepper-1

Solange helpt organisaties klantgerichter te worden en om zo niet alleen de financiƫle winst te vergroten door meer en vollere klanten aan zich te binden, maar ook het werkplezier en de loyaliteit van medewerkers te verhogen.

Solange

Eigenaar SCC Consultancy
irene-copywriter

Irene is een copywriter/tekstschrijver die met haar onderneming Copywritecatr to the point webteksten schrijft die pakkend, krachtig en overtuigend zijn. Ze schrijft voor alle branches, voor iedereen die een website heeft!

Irene

Copywriter
richard-zw

Richard ontwikkelt websites en is te beschouwen als een technisch projectmanager. Het is zijn missie om de kwaliteit van jouw online aanwezigheid te verbeteren. Dit alles op een toegankelijke en begrijpelijke manier.

Richard

Eigenaar Social Pepper
hoasted-zw

Extreem snelle hosting met de beste service en customer support. Daarnaast aanbieder van codetechnische websiteaanpassingen.

Hoasted.com

Hosting en coding customizations