"Tijd overhouden voor andere zaken? Geen stress meer over het onderhoud van je website? Nooit meer afhankelijk van je websitebouwer?"
Bekijk hieronder hoe Social Pepper je kan helpen!

Wil je niet afhankelijk zijn van je websitebouwer?

Je kent ze wel: Voor elk klein dingetje moet je bellen en ontvang je een factuur. Bij mij niet. Ik leg je uit hoe je het meeste onderhoud zelf kunt doen in één van mijn workshops of we maken afspraken in een abonnementsvorm.

Wat doe jij dan bij het onderhoud?

Ik voeg nieuwe pagina’s en/of berichten toe. Ik voeg nieuwe inhoud (= content) toe in de vorm van teksten, afbeeldingen en video. Ik houd (WordPress, thema en plugin) updates bij en we zitten zo nu en dan samen om hierover te sparren. Bekijk in de pdf de details van het maandelijkse onderhoudsabonnement.

Website onderhoud betekent:

Het bijhouden van je thema als dat nieuwe opties krijgt. Het bijhouden van updates van extra functionaliteiten (= plugins) in jouw website. Zoals bij het oplossen van beveiligingslekken. Of de updates van het WordPress platform zelf. En natuurlijk regelmatig nieuwe content toevoegen aan je website. Dit lijkt onbelangrijk tot het moment dat je website wordt gehackt! Houd dus altijd goed je updates in de gaten!

Geen nood! Geen stress!

Ik geef workshops waarin ik je leer hoe je het meeste onderhoud zelf kunt doen. Ik doe dat op een persoonlijke en eenvoudige manier. Hierdoor krijg je het vertrouwen dat het niet fout gaat. Mocht je er toch geen tijd voor hebben dan kan ik het voor je doen.

"Bekijk hieronder wat Social Pepper aanbiedt"
Er zijn verschillende mogelijkheden (alle prijzen ex BTW)

WTP abonnement

WordPress, Thema & Plugin onderhoud

  • Up-to-date houden van WordPress, Thema en Plugins
  • Na 6 maanden maandelijks opzegbaar
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen over WordPress
  • Elke maand Tips & tricks per mail

Wanneer nodig

Huur me in als je me nodig hebt!

  • Je huurt me in per uur
  • Als het echt nodig is
  • Inschatting van uren vooraf
  • Ik factureer daadwerkelijk gebruikte uren
  • Toegang tot besloten Facebookgroep
  • Starttarief: 37,50 (ex BTW)

Social Pepper neemt je zorg uit handen door je website te onderhouden. Je hebt zelf geen stress, geen technische kennis nodig en tijd over voor zaken die voor jou van belang zijn. Social Pepper ontzorgt je helemaal waardoor jouw website de beste professionele uitstraling krijgt! De bedragen zijn exclusief BTW.

Kleine moeite, groot plezier!

Ik help je graag verder met mijn online kennis!