"Op zoek naar een website die voldoet aan de eisen van de hedendaagse bezoeker?"
Ik vertel je er graag over!

Dient je website AVG proof te worden? Bekijk AVG het pakket van Social Pepper!

Zelf eigenaar blijven van je eigen website?

Ik help je met de ontwikkeling van jouw website. De hosting leggen we vast op jouw naam, de WordPress template (= thema) die we gebruiken is van jou, oftewel: Jij bent eigenaar van je eigen website!

Een op en top professionele website?

Naast de bouw van jouw website kan ik je helpen met grafisch werk, teksten en optimalisatie van jouw website. Ik ga daarbij te werk op een persoonlijke manier zodat de website past bij jou EN bij jouw publiek.

Website ontwikkeling is: Een website die voldoet aan de eisen van een hedendaagse websitebezoeker!

Dit betekent dat je website er ook goed uitziet op een Ipad of smartphone. Dat deze goed is beveiligd, geen spam ontvangt en op tijd een backup krijgt. Daarnaast krijgt je website regelmatig nieuwe, verse inhoud om zo up-to-date te blijven voor jouw bezoekers!

SEO en SEA: Beter worden gevonden in Google!

SEO zijn de zoekresultaten waarvoor je de zoekmachine niet betaalt. Een WordPress website is zeer SEO vriendelijk. SEA (de A staat voor advertenties) is de betaalde versie van Google. Hiervoor werk ik samen met Pim.

"Bekijk hieronder wat Social Pepper aanbiedt"
Er zijn verschillende mogelijkheden

Over een zoekwoordenonderzoek en SEO implementatie bij een nieuwe of bestaande website dienen we aparte afspraken te maken.

De te schrijven teksten en afbeeldingen worden in het basic pakket aangeleverd door de klant. Tegen een meerprijs worden de teksten geschreven door een copywriter en worden er aparte afspraken gemaakt voor het inschakelen van professionele fotografie. Dit zal invloed hebben op de website prijs.

Website prijs en stappenplan

Het volgende stappenplan wordt gehanteerd door Social Pepper bij de bouw van een website en is onderdeel van de website prijs:

  1. Analyse, beeldvorming en planning (keuze voor wordpress, uitstraling, naamgeving, vastleggen domeinnaam, hosting, etc.)
  2. Bepalen van het doel en doelgroep van de website (o.a. themakeuze)
  3. Bepalen van de inhoud van de website (pagina’s, teksten, afbeeldingen, opmaak, etc.)
  4. Het functioneel ontwerp (zoals hierboven beschreven)
  5. Het bepalen en klaarzetten van de inhoud voor de bouw van de website
  6. Het technisch ontwerp (daadwerkelijke bouw van de website)
  7. Oplevering van de website (= datum van “live” gaan) en oplevering werkinstructie.

Op deze pagina de pakketten die Social Pepper aanbiedt voor websiteontwikkeling. Neem contact op om een offerte aan te vragen.

Kleine moeite, groot plezier!

Ik help je graag verder met mijn online kennis!