shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Wie zijn we?

In 2015 is Social Pepper tot leven gekomen vanuit het brein van Richard Vermeer. Als ZZP’er gestart en het best te beschouwen als een technisch projectmanager die ook websites kan ontwikkelen.

In de loop van de tijd zijn er vele uiteenlopende vragen gekomen vanuit diverse opdrachtgevers. Websites voor ZZP’ers, (klein) MKB, webshops voor ondernemers, maar ook andere vragen. Zoals het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl, logo’s of een nieuw design voor een bestaande website.

Doordat we als Social Pepper als collectief werken kunnen we gebruik maken van vele competenties. Dit door steeds¬† gebruik te maken van de juiste zzp’er/Freelancer bij de juiste opdracht.

Veelzijdig

Naast de designaspecten en technische ontwikkeling van websites kunnen we de website ook optimaliseren voor Google. Zowel op de website zelf als daarbuiten.

We nemen, indien gewenst het onderhoud op ons of gaan aan de slag met je socials.

Maatwerk of complexe software integratie

Voor diverse opdrachtgevers (zoals Super Sandwich, PaulPim of Brabantmenu) hebben we de afgelopen maanden complexe softwarematige oplossingen mogen opleveren. Door samen te werken met de juiste programmeurs konden we de klantvraag tot tevredenheid beantwoorden.

Met wie werken we aan onze projecten?

Leonie

Designer & Animator

Manon

Fotografie

Ingrid

Fotografie & video

Ilse

Contentmarketeer

Pim

Online marketing specialist

Renee

Copywriter

Hoasted

Hostingprovider partner

Regiopromotor

Linkbuildingpartner

Kenneth

Programmeur

Irene

Copywriter