shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Websites zonder zorgen

Sinds 2015 ontwikkelt Social Pepper WordPress websites waarbij we een op maat gemaakte website opleveren of een website gebaseerd op een thema.

Op basis van bovenstaande keuze zal de werkwijze verschillen maar wij ontzorgen onze opdrachtgevers van begin tot eind in het project.

Responsive design

We zorgen voor een responsive design. Dit betekent dat de website correct functioneert en er netjes uitziet op desktop, tablet en smartphone. De website wordt getest in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox en Safari.

aanbieding wordpress website social pepper

SEO of SEA nodig?

SEO zijn de zoekresultaten in Google waarvoor je de zoekmachine niet betaalt. Een WordPress website is zeer SEO vriendelijk. SEA (de A staat voor advertenties) is de betaalde versie van Google. Social Pepper kan je met beide aspecten helpen na gelang je behoefte.

Websiteonderhoud

Nadat een website ontwikkeltraject is afgerond kan de website live. Echter is een website tegenwoordig nooit meer af. Technisch onderhoud (om te beschermen tegen hackers en het updaten en toevoegen van content blijft nodig. No worries, ook hiermee kunnen we je helpen.

Wil je meer weten over het onderhoud van je website?