shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

SEO en SEA

Socialpepper optimaliseert de website door professionele hosting bij www.hoasted.com, door een zoekwoordenonderzoek uit te voeren, afbeeldingen te optimaliseren, caching en door analyse van de data door een koppeling met Google Analytics.

Verspreiding van websitepagina’s over het internet

Naast het hebben van een goed geoptimaliseerde website is het erg belangrijk om jouw website te verspreiden over het internet via linkbuilding of backlinking. Google dient de conclusie te trekken dat jouw website erg belangrijk is, omdat jouw website op vele andere online plekken eveneens wordt genoemd. Dit worden zogenaamde backlinks genoemd. De backlinks zorgen ervoor dat je beter vindbaar wordt in de organische (= zonder advertentie) zoekresultaten van Google.

aanbieding wordpress website

Beter zichtbaar in Google?

Als je beter wilt worden gevonden in Google is het verstandig om stil te staan bij:

  • Op welke zoekwoorden wil ik beter worden gevonden?
  • Wil ik regionaal of landelijk beter worden gevonden?
  • Hoeveel pagina’s (en welke pagina’s) dienen beter gevonden te worden?
  • Wil ik beter gevonden worden in de organische zoekresultaten of wil ik advertenties draaien?

Linkbuilding

Naast het optimaliseren van je website kun je ook jouw website ‘verspreiden’ over het internet. Dat kan o.a. door linkbuilding.

Social Pepper heeft een vaste partner op het gebied van linkbuilding. Het enige dat Social Pepper voor jou doet is het eerste contact verzorgen. Facturatie, afspraken en uitwerking vindt direct plaats tussen onze partner en jullie onderneming.