shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Software integraties

Zo nu en dan is een vraag van een opdrachtgever dusdanig maatwerk dat een ‘standaard’ WordPress website niet voldoet. Gelukkig bieden we ook complexe software integraties aan om deze vragen tot een goed eind te brengen.

Op maat gemaakt bestelplatform

In april van 2023 hebben we voor Super Sandwich (een broodjeszaak in Breda) een op maat gemaakt bestelplatform ontwikkeld dat inmiddels live is. belangrijke aspecten hierbij waren: onafhankelijk platform waarbij het eigendom in handen ligt van de opdrachtgever op basis van twee bezorglocaties met kaarten vanuit Google maps. En dusdanig gebruiksvriendelijk dat kleine wijzigingen zelf door te voeren zijn.

logo supersandwich
aanbieding wordpress website social pepper

Maatwerk in een webshop

Een webshop kan dusdanig veel producten bevatten dat het bijna onmogelijk is deze producten allemaal handmatig toe te voegen. Voor de opdrachtgever en high fashion kledingzaak PaulPim hebben we een Magento webshop omgezet naar een Shopify webshop.

Dagelijkse updates

Naast de import van 900+ producten wordt er tevens dagelijks in de nacht een update uitgevoerd om nieuwe producten vanuit het bestaande kassasysteem te uploaden en te updaten in de Shopify webshop. Hiervoor is een extra server opgetuigd en zijn scripts geschreven om deze updates correct uit te voeren tussen het kassasysteem en de webshop.