shopify partner social pepper

Op zoek naar een fullservice webdesign bedrijf in Breda?

Webdesign | grafisch ontwerp | (Code) customizations/maatwerk | SEO | Adverteren met Google

Zoek je een fullservice webdesign bureau in Breda?

Op zoek naar een webdesign bureau in Breda dat je compleet ontzorgt? Bij Social Pepper ontwikkelen we jouw website waarbij jij de keus hebt om gebruik te maken van extra services zoals grafisch ontwerp, copywriting, fotografie, video en SEO optimalisatie.

Heb je een huisstijl of logo nodig? Tijd te kort om zelf je blogs te schrijven? Social Pepper helpt je verder! Workshop nodig op website gebied? Meer weten over hoe je beter wordt gevonden op Google? Als webdesign bedrijf in Breda hebben wij al deze kennis in huis.

Complete ontzorging voor al jullie online projecten

Het platform waarop we de websites van onze klanten ontwikkelen is WordPress (en tegenwoordig ook Shopify). Op dit platform voeren wij ons webdesign in Breda uit. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform. We geven ook workshops op het gebied van WordPress. Op een toegankelijke wijze en in kleine groepen brengen we jou de kennis bij waar je behoefte aan hebt. Hierdoor ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

Natuurlijk kunnen we ook het onderhoud van jouw WordPress of Shopify website op ons nemen waardoor jij de focus behoudt op jouw eigen klanten. Wil je meer weten over ons webdesign bedrijf in Breda neem dan contact met ons op.

Door Social Pepper, webdesign bedrijf in Breda, leer je onder meer:

  • hoe je jouw website levendig houdt
  • hoe je beter scoort in de zoekresultaten
  • hoe je bezoekers tot conversie (zoals een download of aankoop) aanzet

 

Als je website klaar is, helpen we je verder met het verspreiden van je online content. We adviseren over de inzet van social media en als je wilt schrijven we jouw blogs. Met nieuwe blogs blijft je website interessant voor de zoekmachines. Wij doen ons webdesign in Breda, dus als je interesse hebt, neem direct contact op!