YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Webdevelopment in Breda nodig?

Heb je webdevelopment in Breda nodig?

 

Dan ben je bij Social Pepper aan het juiste adres! Wij verzorgen web development in Breda waarbij we het platform WordPress gebruiken. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform om websites op te ontwikkelen die van goede, professionele kwaliteit zijn zonder uitermate hoge kosten.

 

Stress vanwege onduidelijke afspraken over jouw web development in Breda? Het idee dat je weliswaar een eigen website hebt maar geen controle over toekomstige wijzigingen? Niet bij Social Pepper! Als wij samenwerken is het thema dat we gebruiken, jouw domeinnaam en jouw website gewoon van jou!

 

Zoals het hoort! Wil je meer weten?

Een professionele website in acht weken

 

In een periode van acht weken gaan we aan de slag om samen een website te ontwikkelen die past bij jou als ondernemer en die past bij jouw publiek. Omdat wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk vinden beginnen we ons webdevelopment in Breda met een intakegesprek.

 

Daarbij kun je in ons pakket zelf aangeven waar je wel en waar je niet behoefte aan hebt. Componenten als teksten, afbeeldingen, optimalisatie voor Google of de inzet van social media zijn allemaal ‘los’ in te zetten en af te nemen. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt.

Webshopontwikkeling0%
Websiteontwikkeling0%
SEO0%

Webdevelopment of website onderhoud?

 

Naast web development doen wij ook WordPress website onderhoud. Jij bepaalt daarbij of en waar je behoefte aan hebt als het gaat om het onderhoud. Wil je sommige aspecten zelf doen maar mis je de kennis? Geen enkel probleem, want we geven ook (1-op-1) WordPress workshops.

 

Op zoek naar goede webdevelopment in Breda? Kun je hulp gebruiken bij de ontwikkeling of update van jouw WordPress website? Neem contact met ons op voor meer informatie.