YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Wil je een website laten bouwen?

Wil jij je website laten bouwen in Breda?

 

Bij Social Pepper kun jij je website laten bouwen in Breda. Op toegankelijke wijze gaan we samen in een periode van ongeveer twee maanden aan de slag om jouw website te bouwen. Startend vanuit ons basispakket onderzoeken we waar je precies behoefte aan hebt. Om onze klanten vrijheid te geven in hun keuze zijn bij ons veel mogelijkheden wel of niet zelf te kiezen.

 

Wil je ons leren kennen of wil je meer weten?

Wat doen we nog meer?

 

Als je jouw website laat bouwen door Social Pepper is het ook mogelijk om:

 

  • Het grafisch design door ons te laten doen. Denk hierbij aan een logo of het laten uitzoeken van (stock)afbeeldingen of specifieke ontwikkeling van iconen voor op jouw website.
  • De teksten voor jouw website door ons te laten schrijven. Hiervoor houden we een interview en schrijven we de teksten gericht op jouw doelgroep.
  • Jouw team en/of jouw producten door ons te laten fotograferen. Deze afbeeldingen optimaliseren we zodat ze jouw website niet onnodig zwaar maken.
  • Video’s voor op jouw website door ons te laten maken.

 

Wij zetten graag die extra stap om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven! Neem contact op als je interesse hebt.

Websiteonderhoud0%
Webshopontwikkeling0%
Websiteontwikkeling0%

Website en Social Media Marketing

 

Wil je een website bouwen in Breda die past bij jouw online doelstellingen? Maak dan gebruik van het WordPress platform dat zeer SEO vriendelijk is en zeer gebruiksvriendelijk is. Samen zorgen we ervoor dat je een professionele, up-to-date en succesvolle website krijgt!

 

Natuurlijk kunnen we ook het onderhoud van jouw WordPress website uitvoeren. En als de website klaar is kunnen we je helpen om via social media marketing de website een extra zetje te geven.

 

Wil je een website bouwen in Breda, behoefte aan social media marketing of heb je hulp nodig bij verschillende WordPress updates? Neem contact met ons op.