shopify partner social pepper

Wil jij je website laten bouwen in Breda?

Bij Social Pepper kun jij je website laten bouwen in Breda. Op toegankelijke wijze gaan we samen in een periode van ongeveer twee maanden aan de slag om jouw website te bouwen. Startend vanuit ons basispakket onderzoeken we waar je precies behoefte aan hebt. Om onze klanten vrijheid te geven in hun keuze kunnen we werken vanuit templates en thema’s of een design op maat maken voor websites.

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over de websites die wij bouwen in Breda?

Wat doen we nog meer?

Als je jouw website laat bouwen door Social Pepper is het ook mogelijk om:

  • Het grafisch design door ons te laten doen. Denk hierbij aan een logo of het laten uitzoeken van (stock)afbeeldingen of specifieke ontwikkeling van iconen voor op jouw website.
  • De teksten voor jouw website door ons te laten schrijven. Hiervoor houden we een interview en schrijven we de teksten gericht op jouw doelgroep.
  • Jouw team en/of jouw producten door ons te laten fotograferen. Deze afbeeldingen optimaliseren we zodat ze jouw website niet onnodig zwaar maken.
  • Video’s voor op jouw website door ons te laten maken.
  • Hulp nodig om beter gevonden te worden in Google? Geen probleem voor ons!

 

Wij zetten graag die extra stap om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven!

Website en SEO

Wil je een website bouwen in Breda die past bij jouw online doelstellingen? Maak dan gebruik van het WordPress platform dat zeer SEO vriendelijk is en zeer gebruiksvriendelijk is. Samen zorgen we ervoor dat je een professionele, up-to-date en succesvolle website krijgt!

Natuurlijk kunnen we ook het onderhoud van jouw WordPress website uitvoeren. En als de website klaar is kunnen we je helpen om via social media marketing de website een extra zetje te geven.

Wil je een website bouwen in Breda, behoefte om beter te worden gevonden in Google of heb je hulp nodig bij verschillende WordPress updates? Neem contact met ons op!