shopify partner social pepper

Wil je een website laten maken?

Websiteontwikkeling | Grafisch design | Copywriting | (Code) customizations/maatwerk | SEO | Adverteren met Google

Wil jij je website laten maken in Breda?

Bij Social Pepper kun jij je website laten maken in Breda. Wij gebruiken een stappenplan waardoor voor jullie duidelijk is wat we gaan doen als je een website wilt maken in Breda. 

Ons specialisme ligt op het WordPress & Shopify platform. Wij gebruiken het WordPress platform om daarop een zogenaamd thema (ook wel een template genoemd) te installeren. Of om maatwerk te maken aan de hand van een design. Met dit thema of design gaan we aan de slag. Door jullie inhoud hier te plaatsen, kunnen wij voor jullie een professionele website maken in Breda.

Dit is ons stappenplan

  1. Persoonlijk gesprek waarin we afspraken maken over wat nodig is (grafisch ontwerp, copywriting, fotografie, SEO, etc.)
  2. Indien nodig bieden we hulp bij het vastleggen van de domeinnaam en het hosting abonnement wij werken samen met www.hoasted.com).
  3. Installatie van het WordPress platform op jouw domein
  4. Functioneel ontwerp (hoe zit de website qua structuur in elkaar)
  5. Nadat het design tot stand is gekozen gaan we dit implementeren en verder ontwikkelen met content (teksten, afbeeldingen, foto’s, video, iconen, etc.)
  6. Extra functionaliteiten installeren (backup, anti-spam, beveiliging en contactformulier)
  7. Testen met verschillende browsers en verschillende apparaten
  8. Oplevering

 

Natuurlijk kunnen we ook het onderhoud van jouw WordPress website uitvoeren. Wil je een website maken in Breda en heb je daarna hulp nodig bij het onderhoud? Of kom je eenvoudigweg tijd te kort? Laat ons dan het onderhoud uitvoeren. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

En voor we het vergeten: We geven ook WordPress workshops. Hierdoor is het mogelijk, als je dat wilt, om kleine aanpassingen zelf uit te voeren.