Een website vanaf 497,- (ex BTW) & klaar in twee weken.

shopify partner social pepper

Dit is een blog van Social Pepper

Shopify partner

Inmiddels is Social Pepper Shopify partner geworden.

Dit betekent dat het voor ons mogelijk is om webshops, Shopify thema’s en ook apps te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. In Shopify kun je gemakkelijk toegang krijgen tot (delen) van een Shopify webshop waardoor je de klant snel kunt helpen.

Shopify partner community

Daarnaast biedt Shopify zelf verschillende bronnen aan (zoals communities, branding en affiliate programma’s) om je kennis te verdiepen en hulp te geven (of te krijgen) aan andere Shopify gebruikers.

Ook krijg je een testomgeving tot je beschikking waardoor je functionaliteiten voor je opdrachtgevers kunt uitproberen voordat deze daadwerkelijk worden geïmplementeerd in een live Shopify webwinkel.

shopify partner social pepper breda

Academie

Shopify heeft daarnaast z’n eigen academie waar je je kennis als designer en/of ontwikkelaar kunt bijspijkeren en verdiepen. Hierbij is het mogelijk om online trainingen te volgen en om certificaten te ontvangen. Met dat laatste zijn we meteen aan de slag gegaan!

Wist je dat er wereldwijd meer dan 1 miljoen Shopify webwinkels zijn? Om al deze ondernemers goed en adequaat te helpen biedt Shopify tools, checklists en resources aan zodat de kwaliteit van webshops “all over the world” is verzekerd.

Shopify thema

Begin je net met Shopify en heb je wellicht vragen over de layout of het design van de webwinkel? Lees dan dit bericht eens over hoe je een thema kunt gebruiken om je webshop mee vorm te geven.

Andere vragen over je Shopify webshop?

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om het maken van een Shopify webshop of het onderhoud ervan? Neem contact met ons op en we beantwoorden vrijblijvend alle vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.