shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Dit is een blog van Social Pepper

Wat is Spectra?

Wat is spectra

Als je het nog niet wist, naast WP Bakery Page builder en Elementor is er ook Spectra. De drag-and-drop paginabouwer gebaseerd op de native blokeditor van WordPress, beter bekend als Gutenberg. Het is supergemakkelijk in gebruik en helpt je in een mum van tijd verbluffende websites te maken.

Het beste aan Spectra is dat het je niet laat kiezen tussen snelheid en ontwerp. Het biedt je alle opties om prachtige websites te maken zonder ook maar een onsje stijl op te offeren. Het is de perfecte combinatie! Je hebt een overvloed aan creatieve bouwstenen voor pagina’s en verschillende opties om snel verbluffende websites te ontwerpen. Dus waarom zou je leren programmeren? Met Spectra kun je volledig aangepaste websites bouwen met een prachtige drag-and-drop editor. En elk blok dat je toevoegt, is geoptimaliseerd voor hoge prestaties, zodat je website bliksemsnel laadt.

Geen rijen en kolommen

Vergeet rijen en kolommen. Met Flexbox kun je alle elementen precies zo herschalen en herstructureren zoals jij dat wilt, zonder dat je ontwerp beperkt wordt door een raster of tabel. Het creëren van volledig aangepaste websites is nog nooit zo makkelijk geweest!

Alles is aan te passen


Laat geen enkele steen onomgekeerd. Je kunt elk blok aanpassen om er precies zo uit te laten zien als je wilt. Selecteer gewoon een blok en begin met het bewerken van de instellingen om deze eenvoudig aan te passen aan je merk of persoonlijke stijlen. Geen enkele code nodig!

Templates

De steeds groeiende bibliotheek met kant-en-klare websitetemplates stelt je in staat binnen een paar seconden een indrukwekkend ontwerp te hebben. Vind een template die je bevalt, importeer deze en begin met bewerken om het aan te passen aan je merk.

Al je meer wilt weten over Spectra en wat het precies inhoudt dan kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Spectra Pro

Daarnaast is er ook nog Spectra Pro.

Spectra Pro voegt een heleboel krachtige functies en nieuwe blokken toe aan Spectra, zoals dynamische content, loop builder, Instagram-blok en andere nuttige functies.

Maar als je nog meer wilt doen en je website naar een hoger niveau wilt tillen, zijn er extra professionele functies toegevoegd aan Spectra Pro, zoals: Animations Pro, Popup Builder Pro, Modal Pro, Slider Pro, Countdown Timer Pro enImage Gallery Pro Deze pro-functies ontgrendelen oneindige ontwerpmogelijkheden! Meer lezen over Spectra Pro, dat doe je hier.

Vragen over Spectra, WordPress of Shopify websites?

Heb je hulp nodig bij Spectra, Elementor of heb je behoefte een (nieuwe) website of webshop? Of heb je een (algemene) vraag over websites? Geen probleem! Social Pepper kan je helpen, als het gaat om een goede AI assistent, Elementor, Spectra, WordPress, Shopify of maatwerk. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Of bel 0031611210036!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *