shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Dit is een blog van Social Pepper

Elementor en Artificial Intelligence

In dit bericht een kort overzicht van een nieuwe, coole feature in de pagebuilder Elementor. Elementor en Artificial Intelligence gaan vanaf nu samen hand in hand. Dit betekent dat de volgende zaken vanaf nu mogelijk zijn met Elementor:

  • Unieke teksten laten schrijven.
  • Teksten laten vertalen in 25 mogelijke talen.
  • CSS code laten genereren voor jouw website.
  • Genereren van HTML code die je nodig hebt om bv een integratie (zoals een Spotify playlist) op je website voor elkaar te krijgen.
  • Code laten maken voor Google Analytics of Facebook pixel.


Op het Social Pepper YouTube kanaal heb ik een korte video geplaatst om te laten zien hoe je met de ingebouwde AI mogelijkheid CSS code kunt laten genereren om afbeeldingen bij een ‘hover’ van je muis te wisselen. Zie hieronder.

Elementor en Artificial Intelligence tekstvoorbeeld

In het screenshot hieronder heb ik een volgende prompt (= vraag/stukje tekst) ingetypt in de AI pop up:

“Schrijf een stuk tekst met humor voor de Contactpagina van de website”. De tekst hieronder is waarmee Elementor AI terugkwam, nadat ik het ook nog eens vanuit het Engels heb laten vertalen naar het Nederlands.

Hierboven zie je onder het kopje ‘Tekstbewerker’ (linksboven; dit is de titel van de Elementor widget) een soort icoon van sterretjes staan. Als je daar met je muis overheen gaat dan zie je de tekst “Write with AI” verschijnen. Klik hierop om ermee aan de slag te gaan. LET OP: Je hebt Elementor pro nodig om de AI beta te kunnen gebruiken. Dit geeft je tijdelijk toegang tot de Elementor AI. Je dient uiteindelijk een abonnement af te sluiten om er vaker gebruik van te mogen maken. De kosten zijn ongeveer 36 dollar per jaar. Details hierover vind je op de Elementor website.

(Technische) hulp nodig?

Heb je hulp nodig om bovenstaand onderwerp op te lossen? Geen probleem! Social Pepper kan je helpen, als het gaat om Elementor, WordPress of Shopify. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Of bel 0031611210036!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *