shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Dit is een blog van Social Pepper

Nieuwe toepassingen Elementor

Ai, ai, ai, waar gaat dat naartoe? In twee weken tijd knalde er twee interessante nieuwe features van Elementor in de mailbox. Elementor is de tool die Social Pepper gebruikt om maatwerk voor een schappelijke prijs te leveren aan opdrachtgevers. De tool geeft veel vrijheid en kan zo ongeveer elk design op technisch vlak implementeren. Deze tool blijft zich ontwikkelen op verschillende gebieden wat het een enorme goede keuze maakt om je website mee te ontwikkelen. Hieronder meer over de nieuwe toepassingen van Elementor.

Optimalisatie van afbeeldingen

Elementor biedt nu de mogelijkheid, tegen een abonnementsprijs, om afbeeldingen te optimaliseren. In de basis is het de instellingen goed zetten en gaan met die banaan. Je kan het compressie level zetten, bepalen of nieuwe afbeeldingen direct geoptimaliseerd dienen te worden, of er backups van de originele afbeeldingen dienen te blijven bestaan en of je de afbeeldingen wilt omzetten naar het WebP formaat. Bekijk hieronder de video van Elementor zelf.

Elementor en Artificial Intelligence

Naast afbeeldingoptimalisatie zijn de designers van Elementor ook druk in de weer met AI (goh, wie niet, tegenwoordig). Maar wat ze nu hebben verzonnen is wel erg cool (of niet maar dat ligt eraan hoe je er naar kijkt). Ze hebben het mogelijk gemaakt om door middel van een goede prompt en de optie om een willekeurige URL toe te voegen aan de prompt de gedeeltelijke opmaak van een andere website die jij tof vindt na te bootsen. Je kunt dus inspiratie halen uit andere websites (of deze heel snel nabootsen) door aan te geven waar de Elementor AI gebruik van dient te maken. Hierdoor wordt het dus mogelijk om nog efficiënter te werken. Nadeel kan natuurlijk zijn dat het werk minder uniek wordt door AI. De tijd zal het leren. Meer weten. Achtergrondinformatie vind je hier.

Vragen over Elementor, WordPress of Shopify websites?

Heb je hulp nodig bij Elementor of heb je behoefte een (nieuwe) website of webshop? Of heb je een (algemene) vraag over websites? Geen probleem! Social Pepper kan je helpen, als het gaat om een goede AI assistent, Elementor, WordPress, Shopify of maatwerk. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Of bel 0031611210036! In dit blog las je meer over de nieuwe toepassingen in Elementor voor WordPress websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *