juni 22, 2016 Richard

Wat is social media?

Wat is Social Media? Social media (of sociale media, maar de Engelse term wordt vaker gebruikt) is een verzamelnaam voor platformen die zich op internet bevinden waarbij de belangrijkste kenmerken zijn dat er online interactie plaatsvindt tussen de diverse gebruikers. Behoefte aan campagnes of een social media strategie? Bel 06-40557448.

Wat is social media?

Er zijn verschillende definities van van wat Social Media is, waardoor bijvoorbeeld een platform/app als Whatsapp door de één wel en door de ander niet wordt gezien als social media.

Een heel mooi overzicht wordt gegeven door Brian Solis. Hij heeft het zogenaamde ‘Conversation prism‘ ontworpen. Een overzicht waarbij de meeste, zo niet alle online platformen op een rijtje zijn gezet. De bekendste op dit moment is natuurlijk Facebook. Andere voorbeelden zijn blogs, foto- en videosharing (zoals YouTube) platforms, Twitter en ook podcasts (denk aan Soundcloud). Er zijn vele smaken.

Hulp nodig?

Wil je als ondernemer aan de slag met social media en zie je de voordelen maar heb je te weinig tijd en te weinig (basis)kennis? In een workshop van Social Pepper wordt je zeker wijzer! We gaan op een interactieve manier aan de slag waardoor je snel het vertrouwen krijgt om jezelf online te laten zien!

Achtergrond info

Wil je meer lezen over de achtergrond van wat social media is? Krijg meer info over hoe je jouw onderneming een social business kan laten worden. Of hoe je aan de slag kan gaan met contentmarketing voor je social media strategie.

Natuurlijk is Social Pepper altijd bereid, in een vrijblijvend gesprek, je verder te helpen met de inzet van jouw online platform(en). Bel 06-40557448 of stuur een mail naar richard!

Richard

Met mijn bureau Social Pepper ondersteun ik ondernemers met de inzet van social media marketing en de ontwikkeling van websites. Ik ontzorg hen op een eenvoudige & toegankelijke manier en breng hen kennis bij zodat de kwaliteit van hun online aanwezigheid verbetert. Trainingen & workshops | SMC076 | www.socialpepper.nl

Kleine moeite, groot plezier!

Ik help je graag verder met mijn online kennis!