YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

WordPress scherminstellingen. Wat zijn het en waar vind je ze?

WordPress scherminstellingen.

De WordPress scherminstellingen is een optie die vaak over het hoofd wordt gezien. Zo nu en dan is het erg handig om meer details te zien aan de achterkant van je website. In dit blog vertel ik je er meer over.

Hulp nodig? Neem contact op en bel Richard op 06 11210036!

Apecten waarbij de WordPress scherminstellingen erg handig kunnen zijn is b.v. een makkelijk overzicht van je gebruikte zoekwoorden en meta-omschrijvingen. En dan in één oogopslag. Of dat je niet meer door verschillende pagina’s moet bladeren om jouw gewenste websitepagina te vinden. Twee voorbeelden waarbij de WordPress scherminstellingen van pas komen!

WordPress scherminstellingen. Waar zijn ze?

De makkelijkste manier om ze te vinden is om aan de rechterkant in het WordPress menu naar het Berichten of Pagina overzicht te gaan. Klik dus op Pagina’s of Berichten. In dit overzicht zie je rechtsboven (zie de screenshot hieronder) een tabblad ‘hangen’. Voila daar zijn ze! Is het zo simpel? Jep. Als je klikt op dit tabblad zie je dat je meerdere opties aan/uit kunt zetten.

Als er geen vinkje staat bij het item “Reacties” zie je dit onderaan je pagina NIET verschijnen. En dus kun je de reacties niet aan/uit zetten voor dit specifieke bericht/pagina.

wordpress scherminstellingen

Heb je de Yoast SEO plugin geinstalleerd? Dan kun je dus hier zaken aanvinken zoals SEO-titel, Meta-omschrijving en Focus-zoekwoord. Als de vinkjes aan staan zie je alles netjes verschijnen in het overzicht. Handig!

Heb je tientallen pagina’s/berichten in je website en moet je daardoor steeds op die pijltjes klikken om naar de volgende 20 pagina’s te gaan? Los het simpelweg op door het getal 20 te vervangen door 100. Door te scrollen zie je nu alle 100 pagina’s/berichten in één overzicht!

En dat is het eigenlijk. Kleine moeite, groot plezier!

Heb je nog vragen over WordPress neem dan gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!