YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

WordPress workshop nodig in 2020?

WordPress workshop nodig in 2020?

Social Pepper geeft regelmatig workshops over WordPress. Meestal worden deze workshops gegeven op aanvraag en veelal zijn dit 1-op-1 workshops. Het laatste is voor veel ondernemers erg prettig omdat ze dan alle vragen en opmerkingen kwijt kunnen die nodig zijn. Wat voor vragen dat zijn? Lees dit blog om erachter te komen!

Vragen over jouw website of webshop? Neem contact op en bel Richard op 0611210036!

Vragen tijdens een WordPress workshop

Hieronder een kort overzicht van de diverse vragen en onderwerpen die ter sprake komen tijdens een WordPress workshop. De behoefte aan een workshop over WordPress komt meestal NADAT de website is opgeleverd. Zaken zoals hosting, domeinnaam en wat is WordPress nu precies zijn dan al beantwoord. Wat wordt er dan wel besproken?

  1. Ik zie dat er plugins zijn die een update nodig hebben. Hoe voer ik zo’n update uit zonder dat mijn website plat gaat?
  2. Ik wil het lettertpe of de lettergrootte van mijn website aanpassen. Op welke plek kan ik dat doen?
  3. Ik wil graag de mogelijkheid toevoegen dat een bezoeker zich kan inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Hoe werkt dat?
  4. Ik wil een extra/nieuwe pagina toevoegen aan mijn website die qua opmaak/layout hetzelfde eruit moet zien als mijn bestaande pagina(s). Is dat gemakkelijk te doen?
Welke onderwerpen komen er nog meer voorbij in een WordPress workshop in 2020?

5. Wat kan ik met het thema dat in mijn website zit, Wat zijn precies plugins en wat zijn widgets?
6. Hoe gebruik in de pagebuilder die in mijn website zit? En wat kan ik er mee?
7. Ik heb een nieuwe pagina in mijn website maar deze verschijnt niet in mijn menu. Hoe kan dat?
8. Wat kan ik in mijn website doen om deze beter vindbaar te maken in Google?
9. Ik krijg spam binnen via mijn contactformulier op mijn website. Hoe voorkom ik dit?

Hierboven heb je een kort overzicht gelezen van de meest gestelde vragen van opdrachtgevers. Heb je nog vragen over WordPress, jouw website of webshop of heb je behoefte aan een WordPress workshop in 2020? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!