shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Dit is een blog van Social Pepper

Yoast meldingen uitschakelen

Irritant he? Elke keer na een update verschijnen ze weer: Yoast berichten bovenin je menubalk met dat oranje cirkeltje en een getalletje. In dit blog laten we zien hoe je in een paar stappen dit kan uitschakelen of deactiveren. Here we go!

Login in je WordPress website

Als eerste log je natuurlijk in bij je WordPress website zodat je in de back-end (achterkant) van je website uit komt. Aan de linkerkant van het scherm verschijnt de menubalk van WordPress. Scroll hier naar beneden naar de kop “Yoast SEO”. Daarna klik je op “Instellingen”. die vind je direct als (sub)menu item onder de kop “Yoast SEO”.

Instellingen Yoast meldingen uitschakelen

Als je op de Instellingen pagina bent beland scroll je aan de rechterkant van je scherm naar beneden naar de kop “Gereedschap”. Je ziet hier een afbeelding van iemand die achter een computer zit te werken.

Yoast meldingen uitschakelen Social Pepper

Hier kies je eenvoudigweg voor de optie om de ’toggle’ naar de andere kant te verschuiven, oftewel om deze functie uit te schakelen of te deactiveren. Het zorgt ervoor dat de Yoast menu optie bovenin je WordPress menubalk verdwijnt en daarmee ook die irritante oranje cirkel bovenin. En zo kun je dus de Yoast meldingen uitschakelen.

Liever toch weer activeren?

Kom je erachter dat je stiekem toch deze optie te veel mist? Dan herhaal je natuurlijk bovenstaande stappen om de menubalk van Yoast weer te activeren. En klaar is Kees.

Vragen over WordPress of Shopify websites?

Heb je hulp nodig bij je (WordPress of Shopify) website of heb je behoefte aan een (nieuwe) website of webshop? Of heb je een (algemene) vraag over websites? Geen probleem! Social Pepper kan je helpen, als het gaat om een goede AI assistent, Elementor, WordPress, Shopify of maatwerk. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Of bel 0031611210036!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *