YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Hoe de huidige situatie je ook kansen kan opleveren. Hoe ga jij er mee om?

Het is een rare situatie.

Het zijn aparte tijden. Naast het feit dat de huidige situatie impact heeft op onze privélevens heeft het zeker ook impact op onze Financiële situatie. Toch kan het je ook kansen geven als ondernemer. Welke? Ik ga proberen er een paar voor je op een rij te zetten. Hopelijk geeft het je een positieve blik om jezelf en anderen te laten merken dat het weer goed gaat komen!

Vragen over jouw website of webshop? Of wil je meer leren over WordPress? Neem contact op en bel Richard op 0611210036!

Lijstje met mogelijkheden:
  1. Heb je een (zeer) gevarieerd portfolio? Bekijk dan of dat je nu focus dient aan te brengen om zekerheid voor jezelf in te bouwen.
  2. Hoogstwaarschijnlijk weet jij ook dat bestaande klanten makkelijker zijn te bereiken dan nieuwe klanten. Hoe kun je jouw bestaande klanten bereiken? En hoe doe je dit op een persoonlijke manier zonder platte sales te bedrijven?
  3. Al een tijd geen nieuwsbrief geschreven? Dit is je kans (zie ook punt 3.)!
  4. Schrijf nu dat blog/nieuwsbericht waar je al heel lang geen tijd voor had maar zo graag wilde typen. En knal het online!
  5. Gebruik je (diverse) social media? Zet ze in om in contact te blijven! Dat kan al door alleen maar een eenvoudige vraag te stellen: Hoe gaat het met je?
  6. Tijd over? Lees dat boek wat al lang op je nachtkastje ligt. Volg die online cursus die je interessant vindt of nog strategischer: Kun je heel snel kennis opdoen die in de huidige situatie direct inzetbaar is?
  7. Zijn er andere ondernemers die je kunt benaderen om samen “ten strijde” te trekken? Oftewel: Vind partners om samen te werken. Samen sta je tenslotte sterker! Help elkaar!
  8. Liggen er al een tijdje ideeën van je niks te doen? Dit is de tijd om daadwerkelijk, in detail, te onderzoeken welke business opportunities er nog zijn waar jij mee aan de slag wilt. Wie niet waagt, wie niet wint! Go for it!!
  9. Als laatste: Hoe zit het met jouw uitgaven? Heb je ze op een rij? Kun je daar nog iets doen om focus of prioriteit aan te brengen?

Hopelijk heb je iets aan bovenstaande punten. Of welicht heb je zelf nog aanvullingen! Laat het me vooral weten, ik ben je dankbaar!

Heb je nog andere vragen over WordPress, jouw website of webshop of heb je behoefte aan een WordPress workshop in 2020? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!