shopify partner social pepper

E: [email protected]
M:
0031611210036

Dit is een blog van Social Pepper

Hoe gebruik je AI in de Yoast SEO plugin?

In Yoast SEO Premium 21.0 (let dus op: In de gratis versie van Yoast SEO is er geen mogelijkheid tot AI hulp) is een gloednieuwe functie toegevoegd: de door AI aangedreven titel- en beschrijvingsgenerator voor pagina’s en berichten (er zit dus nu AI in de Yoast SEO plugin!). In Yoast SEO 21.6 is deze functie nu ook beschikbaar voor producten wanneer zowel Yoast SEO Premium als Yoast WooCommerce SEO gebruikt worden.

Niet meer stressen over het bedenken van perfecte titels en beschrijvingen voor je inhoud, want deze tool is hier om het zware werk voor je te doen! De functie helpt je je workflow te versnellen door hoogwaardige suggesties te genereren voor je titels en beschrijvingen voor je zoekresultaten.

Hoe kun je profiteren van generatieve AI in Yoast SEO? Het maken van SEO-vriendelijke titels en beschrijvingen kan een gedoe zijn. Het kost vaak veel tijd en vereist dat je echt begrijpt wat SEO-best practices zijn. Dit is nu een probleem van het verleden, omdat generatieve AI is geïntegreerd in de Yoast SEO plugin.

SEO geoptimaliseerd

De AI-functie gebruikt geavanceerde generatieve AI om boeiende en creatieve SEO-geoptimaliseerde titels en metabeschrijvingen te creëren. De functie gebruikt een van de grote taalmodellen van OpenAI, die getraind is met enorme hoeveelheden gegevens. Het is alsof je een persoonlijke SEO-assistent hebt die je inhoud begrijpt en je optimale suggesties geeft.

Waar vind je de AI titel- & beschrijvingsgenerator?

Met de AI-functie kun je titels en beschrijvingen genereren voor je zoekverschijning, maar ook voor je sociale media bericht(en). Let op dat je moet upgraden naar de nieuwste versie van Yoast SEO Premium om deze functie voor pagina’s en berichten te gebruiken. Als je de AI titel- & beschrijvingsgenerator voor producten wilt gebruiken, zorg er dan voor dat zowel Yoast SEO Premium als Yoast WooCommerce SEO up-to-date zijn.

Je vindt de functie wanneer je naar “Berichten” gaat en een van je berichten bewerkt. Open de Yoast SEO-zijbalk in de rechterbovenhoek en ga naar het tabblad “Sociaal”. Hier zie je een knop genaamd “Gebruik AI” boven de titel- en beschrijvingsvelden. Klik op de knop en je kunt door AI gegenereerde tekst gebruiken. Hoe dat werkt lees je in dit bericht van de Yoast website zelf.

Klaar om te beginnen met AI in de Yoast SEO plugin?

Je kunt nu dus de AI titel- & beschrijvingsgenerator in Yoast SEO gebruiken, waarmee je veel tijd en moeite bespaart. Als je meer informatie over deze tool wilt, zorg dan dat je de FAQ bekijkt op de Yoast website.

Ga nu aan de slag en begin zelf met het gebruiken van de AI titel- & beschrijvingsgenerator om je SEO naar een nieuw niveau te tillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *