YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Mijn website ligt plat. Hoe kom je daarachter?

Je website ligt plat? Hoe kun je snel in actie komen?

Tsja, het kan wel eens gebeuren: Je website ligt plat. Down. Wat nu? Als het gebeurt heeft het meestal een logische verklaring en kan het (snel) worden opgelost. Maar wat nu als je niet weet dat je website plat ligt. Hoe kom je daar achter? En hoe kun je er wat aan doen? Je wilt natuurlijk niet dat je ongemerkt bezoekers teleur moet stellen. Of nog erger: Potentiële klanten missen!

Gelukkig heeft het internet (ook) hier oplossingen voor. Wil je weten wat een eenvoudige, handige en snel in te zetten oplossing is? Lees dan vooral verder!

Vragen over jouw WordPress website? Stuur ons een mail!

UptimeRobot

Als je website niet bereikbaar is dan heet dat ook wel “downtime”. en andersom is je website “up” als ie gewoon normaal functioneert. Om erachter te komen of je website plat ligt (= down is) kun je op de website UptimeRobot jouw website aanmelden (je kunt een gratis account/website aanmaken op deze website). Je kunt daarbij instellen om de hoeveel minuten deze website dient te checken of je website netjes functioneert. Is er iets mis? Dan krijg je direct een mail in je mailbox en kun je snel actie ondernemen. Zo weet je altijd of je website bereikbaar is of dat er iets aan de hand is. Mocht dat laatste het geval zijn, neem dan contact op met je websiteontwikkelaar of hostingprovider (of met ons natuurlijk!).

Monitor instellen voor jouw/jullie website?

Heb je behoefte aan een uptime monitor? Maar weet je even niet hoe je dit voor elkaar kan krijgen met UptimeRobot? Laat het ons weten, dan gaan wij voor je aan de slag!

Heb je vragen?

Heb je hulp nodig bij het updaten van je WordPress website of webshop? Of heb je andere vragen over WordPress, jouw website of webshop? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!