YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Koop kant-en-klare online oplossingen voor jouw WordPress website

Kant-en-klare online oplossingen. Handig! Snel! Eenvoudig!

Soms zijn er van die onderwerpen waar je pas aan denkt NADAT jouw WordPress website live is. Denk hierbij aan het beter gevonden worden door Google. Of je beveiliging. Of snelheidsoptimalisatie van je website. Als je dit alles, na een investering in de websiteontwikkeling zelf, ook nog dient te bekostigen, dan kan je vaak denken: Ach, dat komt nog wel een keer. OF: Dat doe ik zelf nog wel als ik tijd heb.

Wel, dat laatste, (en daarmee ook meteen het eerste) kan nu! Social Pepper bied je  de mogelijkheid om in onze webshop kant-en-klare oplossingen te kopen om specifieke aspecten van je WordPress website in een paar uur in te regelen. Wil je weten hoe? Lees dan vooral verder…

Bekijk welke producten er de komende tijd in de winkel worden toegevoegd.

Zelf aan de slag!

Door het toevoegen van kant-en-klare online oplossingen kun je zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat met het aanpassen van je website. Je kunt de oplossingen aanschaffen in de webshop van Social Pepper. Door middel van werkinstructies, stappenplannen, screenshots, video’s en tips & tricks kun je zelf aan de slag!

Denk hierbij aan het toevoegen van een cookiemelding voor je WordPress website. We helpen je met het vinden van de juiste plugin, hoe je die installeert en welke instellingen van belang zijn. In de kant-en-klare oplossing voegen we ook templates van documenten toe (indien van toepassing) zodat je, na aanpassing met jouw (business)details direct beschikt over de juiste documenten in de website.

Kant-en-klare online oplossingen voor jouw WordPress website bestellen

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de shop. De komende tijd zullen we steeds nieuwe kant-en-klare oplossingen toevoegen. Heb je behoefte aan een specifieke oplossing? Stuur ons een mail zodat we kunnen onderzoeken of we die specifieke oplossing kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Heb je nog andere vragen over kant-en-klare online oplossingen in WordPress, jouw website of webshop of heb je behoefte aan een WordPress workshop in 2020? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!