YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Je WordPress website op Under Construction. Hoe doe je dat?

Je WordPress website op Under Construction zetten.

Als je nog bezig bent met het ontwikkelen van je WordPress website of wanneer je één en ander dient te testen zonder dat je websitebezoekers tussenbeide komen, is het handig om je website in de zogenaamde maintenance mode ofwel Under Construction modus te zetten. Met behulp van een vrij te gebruiken plugin is dit zo gepiept.

Hieronder vertel ik je hoe.

Social Pepper verkoopt kant-en-klare WordPress oplossingen in de webshop. Kijk hier welke pakketten aanbieden.

Met de volgende stappen kun je vrij eenvoudig en snel de juiste plugin installeren en activeren en zo je WordPress website op Under Construction zetten. Daarna pas je de Under construction pagina aan en is jouw WordPress website alleen nog bereikbaar voor de Beheerder (= het account waarmee je inlogt en dat de rol “Beheerder” heeft). Volg de stappen hieronder om de door jou gewenste plugin te vinden en te installeren en activeren.

  1. Log in op jouw WordPress Dashboard.
  2. Klik op ‘Plugins’ en vervolgens op ‘Nieuwe plugins’.
  3. Voer in het invoerveld de naam van de plugin ‘Under Construction page’ of ‘Coming Soon Page, Maintenance Mode & Landing Pages by SeedProd‘.
  4. Klik op ‘Nu Installeren’ om de plugin te installeren.
  5. Klik vervolgens op ‘Plugin activeren’.

Nadat je de plugin hebt geinstalleerd ga je naar de settings/instellingen van de door jou gekozen plugin.

WordPress website op Under Construction: Instellingen.

Bij de instellingen kun je een thema kiezen (LET OP: Er zijn gratis thema’s en premium thema’s) of de pagina helemaal opbouwen zoals jij deze wilt hebben. Het is te adviseren om tenminste je contactinformatie te laten zien (Email, Telefoonnummer en (kantoor/bezoek)adres) zodat je in ieder geval bereikbaar bent. Om de Under Construction pagina nog verder te personaliseren kun je jouw logo toevoegen en het lettertype en de kleuren van jouw huisstijl gebruiken.

Vergeet overigens niet om de plugin weer uit te zetten als je jouw aanpassingen hebt afgerond! Of wanneer de website live gaat.

TIP: Gebruik je een thema om een WordPress website te ontwikkelen? Kijk dan eens in de documentatie van het thema. Vaak heeft een thema namelijk ook de mogelijkheid om je website in maintenance mode te zetten. Heb je helemaal geen plugin nodig…

Heb je hulp nodig bij het updaten van je WordPress website? Of heb je andere vragen over WordPress, jouw website of webshop? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!

Tags: