YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

WordPress website trends in 2021

WordPress website trends in 2021

We hoeven denk ik niet meer terug te komen op het jaar 2020. Het was een zeer apart jaar. Door dit aparte jaar zijn er wel enkele ontwikkelingen in een stroomversnelling gekomen. Ontwikkelingen op online gebied die ook impact kunnen hebben op jouw website. Hieronder een kort overzicht van enkele van die WordPress website trends in 2021.

Social Pepper verkoopt kant-en-klare WordPress oplossingen in de webshop. Kijk hier welke pakketten aanbieden.

Een webshop ontwikkelen

Ontwikkel diensten die je online kunt verkopen in je webshop (= E-commerce). Heb je al een WordPress website? Dan is het redelijk eenvoudig om Woocommerce, de webshop functionaliteit voor WordPress, toe te voegen aan je website. Vooral kijkend naar het jaar 2020 kan online verkoop een zeer goede toevoeging zijn aan de fysieke producten en/of diensten die je verkoopt. Woocommerce geeft je daarbij de mogelijkheid om zowel fysieke als downloadbare producten te verkopen.

Voice search: zoeken met je stem

Vooral millennials maken gebruik van voice search, zoals via Google Assistant of andere smart home apparaten. Voice search kan daarnaast een boost geven aan je SEO om nog beter gevonden te kunnen worden in Google. En vergeet ook niet dat het voor veel gemak kan zorgen als websitebezoekers met hun stem de producten van jouw webshop makkelijk kunnen vinden!

Augmented en Virtual reality

Wederom, Geïnspireerd (of noodzakelijkerwijs geimplementeerd) door 2020 en alle gebeurtenissen van vorig jaar, is er een toename van Augmented en Virtual reality. Visualiseer hoe een stoel, kast of bed eruit ziet in jouw eigen huis door gebruik van je smartphone in je eigen woonkamer (of slaapkamer). Het is mogelijk met WordPress!

Lekker chatten!

Ik vind zelf een chatfunctie op een website, waar ik snel een vraag kan stellen, wel erg handig. Waar ik minder van houd zijn de chatbots die vaak worden gebruikt zodat je alsnog je e-mailadres dient achter te laten. Wil je een laagdrempelige manier implementeren op je WordPress website voor bezoekers om contact op te nemen? Dan is een chatfunctie zeker een mogelijkheid. Houd er echter wel rekening mee dat mensen graag geholpen willen worden door mensen.

Dit waren de WordPress website trends in 2021

Heb je hulp nodig bij het updaten van je WordPress website? Of heb je andere vragen over WordPress, jouw website of webshop? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!

Tags: