YES! Je hebt de geheime sidearea ontdekt.

Wist je dat:

- We doneren aan een goed doel na uitvoer van een project?

- Deze website bestaat uit meer dan 125 pagina's?

- We in 1 week een compleet nieuwe website kunnen ontwikkelen? Maar dat ook doen in 8 tot 12 weken?

- Je ons snel kunt bereiken via +31 6 11210036 | [email protected] ? (tussen 09.00 en 17.30 uur)

Wat is Patchman?

Wat is Patchman?

Patchman helpt jou om jouw WordPress website te beveiligen en daarmee veilig te houden. Deze software scant websites en kijkt of er kwetsbaarheden aanwezig zijn. Kwetsbaarheden kunnen voorkomen in verouderde versies van WordPress. Bijvoorbeeld omdat het lang geleden is dat de achterkant (= back-end) van de website is ge-update. Een websiteontwikkelaar kan met een update deze kwetsbaarheden oplossen.

Wordt er in je website een kwetsbaarheid gevonden, dan gaat Patchman daarmee aan de slag en lost dit op. Zonder dat het daarbij direct nodig is om je website te updaten. Zo heb je bescherming. Vergeet echter niet om op een later tijdstip alsnog de update uitvoeren!

Social Pepper verkoopt kant-en-klare WordPress oplossingen in de webshop. Kijk hier welke pakketten aanbieden.

Patchman is een stukje software dat door veel Hostingproviders wordt gebruikt. Vindt Patchman een kwetsbaarheid en lost de software deze kwetsbaarheid ook op, dan stuurt de software meestal automatisch een mail. De mail gaat naar het bij de hostingprovider bekende emailadres gekoppeld aan de website waarvoor Patchman aan de slag is gegaan. In de mail staat om welke bestanden het gaat en wat Patchman heeft uitgevoerd. Door de mail in detail te lezen, kun je gemakkelijk achterhalen welke plugin of functionaliteit in je website een update nodig heeft.

Lees hier meer achtergrondinformatie over hoe je plugins kunt (de)activeren en kunt bijhouden.

Wil je jouw WordPress website veiliger maken? Social Pepper biedt de mogelijkheid om kant-en-klare pakketten aan te schaffen in de webshop: Beveiliging voor WordPress.

Heb je hulp nodig bij het updaten van je WordPress website? Of heb je andere vragen over WordPress, jouw website of webshop? Zodat ook jij bovenstaande vragen (en meer) kunt beantwoorden voor jezelf? Neem gerust contact op of laat een reactie achter onder dit blog. Thanks!